2011. október 28., péntek

Pat Garrett és Billy a kölyök (eredeti) - Jelenlegi ára: 4 100 Ft

Vadonat új, celofános DVD. Külföldi kiadás magyar felirattal.
Joglejárat miatt már nem kapható Magyarországon.
A szállítási költség a hatályos postai díjszabás szerint 390. -Ft. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Amennyiben 3 terméket vásárolsz nálam a postaköltség 50%-át átvállalom, 4 terméktől én állom a postaköltséget!!!! Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
Régen barátok voltak, most esküdt ellenségek. Egyikük Billy, a kölyök (Kris Kristofferson), aki a törvények fölé helyezi magát. A másikuk maga a törvény: Pat Garrett seriff (James Coburn), aki valaha együtt rótta az utakat Billyvel.
Bob Dylan (aki egyben Billy segítőjét, Aliast játssza) borzongató zenéjével és a westernbálványok valóságos Ki kicsodájával Sam Peckinpah az egyik nagy vadnyugati legendát feldolgozó filmjét most végre úgy láthatjuk, ahogy azt a rendező elképzelte. Amióta a Pat Garrett és Billy, a kölyök elhagyta a vágószobát, a rendező jegyzetei és a munkatársak visszaemlékezései alapján, most először kerül olyan egyensúlyba az akció és a jellemábrázolás ahogy azt Peckinpah szerette volna. A különbség óriási, az egész mű új értelmet nyer!



Jelenlegi ára: 4 100 Ft

Az aukció vége: 2011-11-15 12:29
. Pat Garrett és Billy a kölyök (eredeti) - Jelenlegi ára: 4 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése