2011. június 30., csütörtök

apple iPhone 3G 8GB, szép, 1Ft,NMÁ, CSERE IS! 7nap - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó Apple iPhone 3G 8Gb készülékem!!
1Ft-ról, MINIMÁLÁR NÉLKÜL csak 4 napig!!
Külső állapot: Kifogástalan a kijelzője és a hátlapja is úgy néz ki mintha új lenne. Nincs rajta zsebkopás vagy repedés!
Belső jellemzők: Minden rendesen működik rajta, ezt le is teszteltem. 4. 0. 2-es Jail Breakelt sw van rajta. Úgy tudom, hogy gond nélkül lehet függetleníteni úgyhogy emiatt írtam bele, hogy kártyafüggetlen, egyébbként T-mobile függő a készülék. A WIFI is hibátlanul működik,  erről képet is készítettem miközben böngésztem a készülékkel. Kijelző is rendesen működik. Belső memóriája 8 Gb, de a hátlapon 16Gb szerepel. Installus program telepítve van rá, mellyel ingyenesen lehet letölteni a feltört programokat és játékokat.
Tartozékok: A készülékhez adom a dobozát, töltőjét(utángyártott), USB kábelét(egyik vége ronda, de rendesen működik), leírásait, valamint egy tükrös fóliát.
Csere: Cserét beszámítok, de akkor a beszámítandó készülék árát a villámárból vonom le, ami 59 ezer Ft. Győr-Moson-Sopron megyében személyesen is átt lehet venni. Posta is megoldható ha valakinek az a jobb!!!
Ha valami nem világos, akkor kérdezz bátran a félreértések elkerülése végett!!!
Köszönöm, hogy benéztél! Jó licitálást!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-03 15:16
. apple iPhone 3G 8GB, szép, 1Ft,NMÁ, CSERE IS! 7nap - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése